Yoga Studio Sunshine

Pravila

                  PRAVILA PONASANJA NA ČASU YOGE

 

 

  1 Morate doći tacno na vreme, najbolje 5-10 minuta pre početka časa. Čas počinje u tačno naznačeno vreme, vrata studija se zaključavaju i nije moguće ući posle početka časa. Osim ako se ne dogovorimo drugacije.

 

  2 Glasno negodovanje, stenjanje i bilo kakvo zapomaganje nije dozvoljeno. Svako radi položaje do svog maksimuma i svojim intenzitetom.

  3 Razgovor pre ili za vreme časa nije dozvoljen, 90 minuta časa je meditacija koliko i fizicka vežba i samo instruktor može da govori da bi pravilnim redosledom i tempom održao čas.

 

  4 S obzirom na to da je izlaženje iz prostorije nepoželjno, treba posetiti WC pre početka časa, te napustiti prostoriju samo u slučaju krajnje nužde.

  5 Mobilni telefoni moraju biti isključeni ili podešeni da se ne čuju.

 

  6 Ne preporučuje se dolazak na čas u slučaju nemogucnosti ostajanja do kraja. Čas traje punih 90 minuta i ima svoj početak i kraj sa dobrim razlogom.

 

  7 Preporučuje se svima da na čas donesu svoju prostirku ili peškir za vežbanje, flašicu ne gazirane vode i odgovarajuću odeću.

  8 Žvakace gume nisu dozvoljene, a napitci osim vode nisu preporučljivi.

  9 Mnogo je bitnije piti dosta vode pre časa nego za vreme časa. Organizmu je potrebno bar 45 minuta da absorbuje vodu tako da voda koja se popije za vreme časa može da ima negativan, opterećujući efekat. Ne treba uzimati hranu 2-3 sata pre časa, Joga se ne radi na pun stomak. Radi obezbedjivanja dovoljne količine energije, ako niste bili u mogućnosti da jedete ranije, manji energetski obrok do 1 sat pre početka je preporučljiv.

  10 Od svih se očekuju postovanje elementarnih pravila lične higijene, kao i izbegavanje korišćenja nepotrebno jakih mirisa, iz poštovanja prema svim učesnicima časa.

  11 Pokušavamo da na času držimo zatvorene oči, ako ne možemo, ne posmatramo druge učesnike jer im može biti neprijatno.

12 Plaćanje mesečne članarine je u prva dva termina u mesecu. Dolaženje podrazumeva odabrani termin. Dolaženje na časove Joge je Vaša lična odluka. Svaki ne dolazak na čas je na Vašu odgovornost. U koliko se u toku meseca dogode dva termina na koja ne možete doci možete ih zameniti za neki drugi termin, ukoliko u tom terminu ima slobodnih mesta i u dogovoru sa instruktorom. Svaki mesec se placa u celosti a u koliko znate da necete dolaziti u odredjenom periodu o tome obavestite instruktora.

 

 Cena važi za 8 termina u mesecu (kalendarskom), plaćanje pojedinačnog časa ne postoji.

Hvala na razumevanju.

STUDIO SUNSHINE